Relatietherapie

 Wat kost EFT Relatietherapie?

Relatietherapeut, Relatietherapie, Huwelijksproblemen, HomosexualiteitSamen de oude patronen in de relatie onderzoeken, samen de diepte in om de onderliggende drijfveren op tafel te krijgen en samen werken aan een nieuwe situatie waarin beide partners in de relatie gelukkig zijn, kost tijd.

In de praktijk kom ik vaak koppels tegen die de indruk hebben dat hun relatieprobleem wat zich vaak in vele jaren heeft opgebouwd, in een paar snelle sessies weg is. De realiteit van de dag leert dat dit helaas niet zo werkt. Vaak zijn de negatieve patronen een symptoom van dieper liggende frustraties die aandacht behoeven en ruimte nodig hebben om zich op te lossen. Onderzoek van Sue Johnson geeft aan dat er in 10 sessies vaak flinke stappen gezet kunnen worden. Dit is ook mijn ervaring als relatietherapeut.

Tarief

Het relatietherapie tarief bedraagt € 120,- per sessie van anderhalf uur. Ofwel € 60,- per persoon.

Voor het intakegesprek geldt een afwijkend tarief van € 80,-.

Vergoeding relatietherapie zorgverzekeraar

Relatietherapie wordt door zorgverzekeraars niet vergoed. Individuele therapie noodzakelijk rondom relatie gerelateerde problematiek zoals hechtingsproblematiek of trauma gerelateerde problemen, worden in mijn praktijk wel vergoed uit de aanvullende verzekering omdat men dan persoonlijk in therapie gaat. Eventuele gedeeltelijke vergoeding hangt af van de zorgverzekering die je hebt. De vergoeding valt dan onder de Alternatieve zorgvergoeding. Meestal moet je EFT relatietherapie dus zelf betalen. Je kunt het zien als een investering in jezelf, in je relatie en in je toekomst (samen of alleen).

Ja, wij kiezen voor relatietherapie!

Fantastisch dat jullie bereid zijn de reis samen aan te gaan! De eerste stap is samen kennismaken, de problematiek in kaart brengen en kijken wat ik als relatietherapeut voor jullie kan betekenen. De hieronder geplaatste knop brengt je naar het contactformulier voor het aanvragen van een afspraak.

Ik wil een afspraak maken...